background image voor leveranciers pagina

Welkom bij de GemeenteBrinc!

Als leverancier actief in de gemeentensector is de GemeenteBrinc dé plek waar je wilt zijn.

Voor gemeenten is dit een exclusieve en besloten omgeving waarin je gemakkelijk informatie kunt delen over jouw producten en diensten. Hier kunnen gemeentelijke proffesionals jouw organisatie ontdekken en contact met je opnemen voor samenwerkingen.

Wat maakt de GemeentenBrinc zo waardevol voor leveranciers zoals jij?

Gemakkelijk delen van informatie

Binnen de GemeentenBrinc kun je eenvoudig informatie delen over jouw producten en diensten. Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen, jouw toegevoegde waarde of innovaties, je kunt jouw boodschap direct onder de aandacht brengen van de gemeentelijke professionals.

Vergroten van vindbaarheid

Door je aan te sluiten bij de GemeentenBrinc vergroot je jouw zichtbaarheid in de gemeentelijke sector. Gemeentelijke organisatie kunnen jouw organisatie ontdekken en contact met je opnemen. Het is een uitgelezen kans om nieuwe opdrachtgevers te bereiken en jouw marktpositie te versterken.

Gezien worden door gemeentelijke professionals

De GemeenteBrinc biedt jou een platform om jezelf te presenteren aan een breed publiek van gemeentelijke professionals. Of je nu voor het sociaal domein, energietransitie, IT-oplossingen, facilitaire oplossingen of andere diensten aanbiedt, hier vind je de doelgroep die mogelijk geïnteresseerd is in wat je te bieden hebt.

Presenteren van jouw organisatie

Als aangesloten leveranciers krijg je een eigen virtuele etalage. Hier kun je jouw organisatie profileren, met informatie over jouw missie, visie, expertise en ervaring. Potentiële klanten kunnen zich een goed beeld vormen van wie je bent, wat je te bieden hebt en je onderscheid van de rest.

Unieke buying points

Binnen de GemeentenBrinc kun je de unieke aspecten van jouw organisatie benadrukken. Wat maakt jouw producten of diensten anders en beter dan die van anderen? Laat de gemeentelijke professionals weten waarom ze juist met jou in zee moeten gaan.

Lage kosten, voor beide partijen

Als aanbieder van een product en/of dienst kun jij als leverancier aansluiten bij de GemeentenBrinc. Voor een klein bedrag per jaar kun je jouw organisatie presenteren op deze online ontmoetingsplek. We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn voor leveranciers, daarom streven we ernaar om de toegang tot de community betaalbaar te houden. We geloven dat het creëren van een levendige en actieve gemeenschap van leveranciers en gemeenten de beste manier is op synergie te bevorderen en de gemeentelijke sectoren naar een hoger niveau te tillen. Daarom streven we ernaar om drempels zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk leveranciers kunnen profiteren van de voordelen van de GemeentenBrinc.

Kortom, de GemeentenBrinc biedt een uitgelezen kans voor leveranciers om hun zichtbaarheid en bereik binnen de gemeentelijke sector te vergroten. Sluit je aan bij ons groeiende netwerk van gemeenten en maak gebruik van de mogelijkheden om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen van duizenden gemeentelijke professionals.

We heten je van harte welkom in de GemeentenBrinc. Samen kunnen we de gemeentelijke sector verder verbeteren en innoveren! Extra voordeel: De GemeentenBrinc is een initiatief van De Brinc. Wij zijn ook al in andere sectoren werkzaam, waar je je dienstverlening kunt aanbieden. Kijk voor andere interessante sectoren op de site van De Brinc.

Tarievenoverzicht

1 jarig abonnement

€ 145,- per maand (Abonnementskosten)

€ 250,- per jaar (Beheerkosten)

€ 350,- eenmaling (Partner fee)

3 jarig abonnement

Bij een driejarig abonnement bieden we een voordeel van €350,-, omdat de Partner fee dan vervalt

BTW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Beheerkosten

Begeleiding & advies, deelname kennissessies, gebruik servicedesk, nieuwe functionaliteiten

Partner fee

opstartkosten, licentie, users- en admin fee

Contact

Wil je meer weten over de GemeentenBrinc en wat dit digitale platform voor jou kan betekenen? Of wil jij je aanmelden als 'deelnemer' en gebruik maken van alle functionaliteiten die one online ontmoetingsplek biedt? Neem dan contact op.

Voor Leveranciers

Erwin Cools

06 462 434 81