background image voor leden pagina

Welkom bij de GemeentenBrinc!

Ontdek, deel, werk samen en leer binnen onze besloten online community voor professionals van gemeenten.

Wat is de GemeentenBrinc?

De GemeentenBrinc is een dynamische online platform exclusief voor professionals werkzaam bij de gemeenten. Hier kun je samenwerken, kennis delen en waardevolle inzichten opdoen om jouw expertise te vergroten, je werk eenvoudiger te maken, kosten te besparen en daarmee de gemeentelijke sector te versterken.

Doel van de community?

Ambtenaren, leveranciers en andere betrokkenen samenbrengen, faciliteren en stimuleren om kennis te delen om samen te werken zodat collega’s worden gestimuleerd en kennis en vaardigheden bij de gemeenten .

Wat biedt de GemeentenBrinc?

Als deelnemer aan de GemeentenBrinc heb je toegang tot een breed scala aan mogelijkheden, waaronder:

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends en belangrijke gebeurtenissen in de gemeentesector via ons actuele nieuwsoverzicht.

Projectenkalender

Ga je zelf een project of traject opstarten? Publiceer deze dan op de kalender en verken de mogelijkheid tot samenwerking.

Kennisbank

Duik in onze uitgebreide kennisbank, waar je toegang hebt tot onder andere waardevolle documenten, handleidingen, onderzoeken, whitepapers en best practices. Vergroot jouw kennis en haal het beste uit jouw werkzaamheden.

Forumfunctie

Neem deel aan levendige discussies, stel vragen, deel inzichten en leer van anderen binnen ons interactieve forum. Het forum biedt een platform voor het uitwisselen van ideeën, het beantwoorden van vragen en het oplossen van uitdagingen.

Agenda

Ontdek belangrijke data en evenementen in de gemeentesector via onze handige agenda. Noteer relevante bijeenkomsten, webinars en evenementen om jouw professionele netwerk uit te breiden en om up-to-date te blijven.

Subcommunities

Verken of maak een subcommunity aan binnen de GemeenteBrinc die gericht zijn op specifieke onderwerpen, thema's, samenwerkingsverbanden of regio's. Hier kun je je aansluiten bij gelijkgestemde professionals en dieper ingaan op specifieke thema's.

Contact

Wil je meer weten over de GemeenteBrinc en wat onze managed community voor jou kan betekenen? Of wil jij je aanmelden als 'deelnemer' en gebruik maken van alle functionaliteiten die one online ontmoetingsplek biedt? Neem dan contact op

Voor gemeenten

Bas Aarts

06 2116 5503